Carte digitală
- Te confrunți cu multe provocări, ești mereu contra cronometru, și nu ai timp de o alimentație potrivită ritmului tău de viață?
- Jonglezi între responsabilitățile casă-profesie și ai mare nevoie să găsești formula potrivită pentru a pregăti mesele în familie atât sănătos, dar mai ales ușor și rapid?
- Ai nevoie să îți schimbi alimentația, pentru că știi că cea din prezent nu îți oferă rezultatele pe care ți le dorești? Însă nu știi de unde să începi, pentru că ai încercat deja multe diete, dar niciuna nu a funcționat pe termen lung?
- Atunci când începi un nou plan alimentar, renunți la un moment dat pentru că îți dă bătăi de cap – fie pentru că este prea restrictiv – fie pentru că e prea laborios și nu îl poți include în viața ta alertă?
- Vrei să înțelegi concret ce înseamnă fiecare macronutrient pe care alegi să îl pui în farfurie și cum să combini nutrienții pentru a favoriza digestia și sănătatea mintală?
Pe scurt: Vrei Sănătate, Performanța intelectuală și productivitate profesională. Vrei varietate alimentară, ușurința de a pregăti mese în familie (sau individual), sfaturi pentru organizare eficientă și productivitate, nu doar în bucătărie, ci și în timpul zilei de lucru.
Ei bine, găsești răspuns la toate aceste situații provocatoare
și dorintele de mai sus, în acest ghid de neuronutritie!
Iată ce găsești în Ghid:
- 10 capitole ce cuprind:
- Principii cheie pentru o alimentație inteligentă cu eforturi minime,
- Cum să îmbini macronutrienții de care ai nevoie zilnic pentru a asigura absorbția corectă și pentru a hrăni motorul principal: Creierul,
- Cum să aplici Principiul ”SMART” în realizarea obiectivelor tale în privința implementării unui stil de viață sănătos, dar și alte arii ale vieții personale și profesionale,
- Cum să eficientizezi relația ta cu mâncarea și pregătirea meselor astfel încât să fii mereu pe plus, și nu într-o luptă zilnică,
- Care sunt alimentele cerebrale (Brain Power Foods) care te ajută să ai energie zilnică, să eviți stări de oboseală continuă, să îți îmbunătățești memoria, focusul, creativitatea, și să combați stresul, cu efecte imediate și pe termen lung,
- Cum să faci din pregătirea meselor o activitate creativă, plăcută, fără să petreci multe ore în bucătărie.
- Peste 120 de pagini de inspirație, cu informații și sfaturi ușor de inclus în ritmul alert al vieții. Mai mult, îți vei putea crea singur(ă) planul și cadrul potrivit programului tău zilnic, activității fizice și preferințelor alimentare.
- Peste 50 de Idei de Rețete de mic dejun, gustări, prânz și cină cu ingrediente benefice funcției cerebrale, accesibile și cost effective
- Peste 20 de Idei – far pentru Productivitatea Creierului, impactul nutrienților asupra Creierului și performanței intelectuale, precum și documentări științifice relevante sănătății creierului
- Strategii simple dar cu efect major pentru a-ți eficientiza ziua de lucru, și a încadra și mesele în zilele de muncă
- Sfaturi pentru a depăși mâncatul pe fond emoțional, cum să îți optimizezi alimentația ca să scapi de pofte și să ai o relație armonioasă cu mâncarea
- Tips & Trick super-utile pentru organizarea eficientă a meselor – vei avea un plan detaliat easy & smart pentru a te organiza ușor în bucătărie
- Super-instrumentul în 7 Pași care te ajută să îți creezi TIMP pentru Obiceiuri benefice, realizabile pe termen lung
- Și… 3 Rețete de dulciuri fără zahăr din ingredientele sănătoase pentru creier + minim alte 5 sugestii de deserturi, care să te inspire atunci când vrei ceva Sweet & Healthy & Fast
Un GHID Complet pentru Nutriție Inteligentă, Intuitivă și Ușor de aplicat, care include și
un Meniu pe 7 zile din ingrediente cerebrale.
Vei găsi metode care să te inspire și astfel să transformi pregătirea meselor într-un moment magic. Poate chiar unul dintre cele mai frumoase ale zilei…
De ce acest Ghid marca Feed your Brain?
Stiai ca peste 95 % din serotonina – hormonul fericirii – este produs in intestin? Pentru a produce insa cantitatea optima de serotonina, intestinul trebuie sa fie in ”forma”. Atunci cand sanatatea intestinului este sub nivelul optim, nivelul de serotonina scade implicit. Acest aspect influenteaza starea de spirit, nivelul de energie, calitatea somnului, productivitatea si performanta intelectuala si fizica.
Sunt Daciana Sabău, Singurul nutriționist din România care se focusează pe nutriția pentru creier!
Expert în nutriția pentru sănătatea creierului, un nutriționist care nu te supune dietelor severe pentru slăbit, ci te ghidează cum să îți antrenezi creierul ca să obții greutatea pe care ți-o dorești prin echilibrarea sănătății creierului.
Creator al conceptului Feed your Brain to Increase Productivity.
Co-cercetător în proiectul Fukushima Diary pentru îmbunătățire cognitivă.
Dezvoltator rețete din ingrediente care potențează funcțiile creierului.
După 6 ani de la lansarea conceptului Feed your Brain to Increase Productivity și experiență în consiliere neuronutrițională, cercetare și specializări în neuronutriție, am lansat un ghid care conține instrumente ce pot fi aplicate foarte ușor, cu rezultate reale imediate, având la bază documentare științifică validată.
Acest ghid digital este creat pentru a-ți oferi cele mai eficiente strategii de îmbunătățire a funcției cognitive, folosind tehnici testate și validate pentru a îmbunătăți alimentația, gestionarea stresului, performanța fizică, intelectuală și calitatea somnului.
Ce spun o parte dintre clienții care au cumpărat Ghidul?
Un ghid cu informații prețioase, un abecedar al obiceiurilor sănătoase (atât culinare cât și fizice, mentale). Bine structurat, cu informații precise și clare. Tot ceea ce ai conceput in acest ghid poate fi folosit ca reper în implementarea cate unui obicei sănătos în fiecare lună sau pentru o anumită perioadă de timp astfel incat sa devina un stil de viață. Îmi place că fiecare pagina te incita sa vrei sa afli mai multe, informații care te determină să-ti adresezi întrebări despre tine și modul tau zilnic de a fi și a face. Pentru prima data am citit despre mâncatul conștient și încă perseverez pentru a manca conștient. Mi-ai dat de "lucru" cu mâncatul emoțional și este de lucrat intens aici. Ce ne determină să ne schimbăm unele obiceiuri sănătoase în nesănătoase? Cred că faptul că nu am fost conștientă că este un bine sănătos pt organismul meu.
Ghidul tău este baza celui mai bun manual care ar trebui predat părinților și copiilor. Și mai este ceva la tine: o mare afinitate în cunoașterea omului ceea ce este un mare câștig pentru ambele părți.
Bianca Negomireanu
Iuliana Dascălu
E foarte ușor și cu explicații și exemple practice. A fost o plăcere să îl parcurg.
A scos la suprafață informații pe care le-am primit în facultate.
Dar ghidul e practic, pe înțelesul cititorului și e simplu de urmat.”
Înainte mergeam mult pe ce testau alții. Îmi lipseau creativitatea și inspirația.
M-a ajutat și webinarul tău despre Cum să combați foamea emoțională -
în capitolul 8 din ghid - , am ținut un jurnal alimentar după.
Acum înțeleg cum să citesc etichetele, am înțeles de ce pofteam cornulețe și croissant... și de ce să renunț la patiserie.
Irina Stănescu
Eu personal, pentru a mânca sănătos trebuia să înțeleg ce înseamna să mănânc sănătos, de ce un lucru e sănătos sau nu.
Mi-ar fi plăcut să existe un astfel de ghid când am început eu să țin diete: scăpam de vreo 5 ani de experimente pe propriul corp, experimente nu tocmai reușite, și muulte ore de căutări pe internet.
În ghid informația e foarte bine structurată, în maxim 1 săptămână de parcurs ghidul atent, poți să înțelegi ce înseamnă să mănânci sănătos și mai mult decât atât, m-a ajutat mult să înțeleg legătura cu latura emoțională a unei alimentații dezechilibrate sau nesănătoase.
De asemenea, în acest ghid veți găsi multe sfaturi practice astfel că după ce citiți teoria, este explicat clar și cum trebuie puse lucrurile în practică. Acum, sunt mult mai atentă la ce mănânc pentru că știu CE înseamnă o alimentație sănătoasă, DE CE și CUM să mănânc sănătos.
Să vă dau un exemplu: dacă înainte știam că trebuie mestecată bine mâncarea pentru o digestie mai bună, nu reușeam să o fac. Din acest ghid am înțeles că masticația are efecte benefice și asupra sănătății creierului și că masticația aduce o creștere uriașă de informații cognitive care îmbunătățesc și starea de bine prin producția de endorfine. Astfel, pe lângă o digestie mai bună, e recomandat să mesteci mâncarea deoarece se prelungește și starea de bine și plăcerea de a mânca.:)
Corpul și mintea vă vor fi recunoscătoare dacă achiziționați acest ghid alimentar. Îl recomand cu încredere tuturor persoanelor care vor să înțeleagă ce înseamnă alimentația, de ce trebuie să mâncăm anumite alimente și de ce să evităm altele.”
Carmen Pui
“Ghidul este un adevărat Manual de nutriție și stil de viață sănătos. Daciana a sintetizat informații complexe din anatomie, nutriție și naturopatie, într-un mod nu doar ușor de parcurs, ci și de integrat în viață, fie că e vorba de pregătit o gustare, o masă, ori de a fi mai organizat și deci eficient. Un ghid care te motivează și îți dă sentimentul că poți.”
Mihaela Steinbring
“Cea mai mică investiție făcută de mine, care s-a dovedit extrem de valoroasă, a fost ”GHIDUL PENTRU CREIER PRODUCTIV ȘI SĂNĂTOS”. Într-o sută de pagini cât are ghidul, sunt concentrate extrem de multe și importante informații despre cum să mănânci inteligent, fără să te înfometezi și mâncarea să îți fie cel mai eficient medicament. Vei putea găsi în ghid informații despre cum să combini alimentele , cum să ai o relație bună cu mâncarea, cum să gătești rapid și sănătos, și cum să mănânci conștient și să restabilești echilibrul sănătății creierului tău. Vei descoperi bucuria gătitului rapid în delicioasele ei rețete și... o zonă dulce cu deserturi pentru un creier puternic. Cel mai important lucru este că am descoperit în Daciana un om minunat, gata oricând să îmi fie aproape și să mă ajute.”
Roxana Căprioară
BENEFICIILE TALE:
Ghidul cuprinde principii de bază pentru a deprinde cu ușurință obiceiuri benefice, practice, accesibile, ușor de aplicat, ca să sprijine orice persoană în organizarea meselor în mod eficient, fără a petrece prea mult timp în bucătărie.
Vei primi recomandări esențiale pentru a te putea organiza mai bine și astfel să transformi mesele zilnice din corvoadă în bucurie și ușurință în preparare.
Principiile pe care le vei descoperi în ghid, îți vor ușura practic relația cu mâncarea, te ajută să introduci cu ușurință obiceiuri benefice sănătății creierului, într-un mod natural, firesc nevoilor tale, bioritmului tău și activităților tale zilnice și, este de un real ajutor pentru a te împrieteni cu pregătirea preparatelor simple, nutritive și gusturi care te vor cuceri.
Vei învăța, de asemenea să depășești provocările mâncatului pe fond emoțional cu ajutorul intrumentelor pe care le ai la îndemână pentru a combate mâncatul compulsiv, emoțional sau pe bază de stres.
Vei afla cum te influențează alimentele cerebrale (fizic, psihic, emoțional) și cum se reflectă asupra longevității, somnului, rezilienței la stres, rezistenței fizice, și asupra calității performanței intelectuale.
Vei câștiga acel sentiment de trezit ușor dimineața, cu vitalitate și acuitate mentală, și vei avea liniștea că poți improviza mesele din timpul zilei, cu ce ai în frigider, dar cu certitudinea că e sănătos și rapid.
Vei învăța cum să îți creezi timp pentru a implementa Obiceiuri benefice sănătății creierului pe termen lung cu ajutorul unui super-instrument în 7 Pași, de unde vine acronimul Brain Foods și cum te ajută să îl folosești.
Este un Îndrumar care îți explică, pas cu pas, utilizarea nutrienților necesari creierului, și implicit organismului, pentru a fi productiv și performant zi de zi și pe termen lung.