ANTRENEAZĂ-ȚI CREIERULUI PENTRU SĂNĂTATE ȘI PERFORMANȚĂ

Creierul tău este cel mai prețios organ capabil să te susțină să atingi orice obiectiv îți dorești sau să te țină pe loc prin autosabotare

Cum să îți antrenezi mintea să obții productivitate la locul de muncă, performanță cognitivă și sportivă, să slăbești în mod sănătos și durabil, să îmbunătățești relația cu mâncarea, să gestionezi stresul și să combați burnoutul, să îți realizezi obiectivele personale și profesionale

Dacă vrei să obții o promovare, să câștigi încredere pentru 

a-ți începe propria afacere sau să obții salariul pe care îl meriți, să scazi în greutate durabil, nu provizoriu, să mărești calitate performanței la locul de muncă, ai nevoie să îți optimizezi creierul.

Studii de caz

Andreea Ban + Rezultat

“Am inceput acest plan alimentar cu oarecare retineri pentru ca era nevoie sa gatesc, iar eu nu prea gateam doar pentru mine, aveam nevoie de timp sa merg la cumparaturi si ma gândeam ca eu nu dispun de acest timp. În schimb, mi-am setat intentia sa imi schimb modul de viata pentru ca cel pe care il avem nu prea ma ajuta nici fizic si nici psihic. Si am fost consecventa in tot ce mi se cerea sa fac, am respectat acest program cat de mult am putut, la inceput mi-a fost putin mai greu pana s-a obisnuit corpul meu cu noua alimentatie, iar eu cu inhibarea poftelor pe care le aveam, mereu imi era pofta de dulce.
Nu a fost usor, dar a meritat, mi-am spus tot timpul ca pentru mine fac acest lucru si sigur ma voi simti mai bine. Si exact asa a si fost dupa un timp, cam dupa 10 zile. Am constatat ca, desi mancam mult mai putin, nu mai simteam nici foame si nici pofta de dulce. Acest lucru se datora faptului ca alimentele pe care le mancam erau mult mai nutritive, mai sanatoase, iar eu aveam mult mai multa energie, nu mai eram apatica, si traiam cu o bucurie constanta ca fac ceva pentru mine, fac ceva sa ma ajut! Si am mai constatat ceva: imi place enorm si stiu sa gatesc!!! Invocarea lipsei timpului e doar o scuza! Si a fost, din nou, o confimare a credintei mele ca in viata noastra apar situatii si oameni de care avem nevoie atunci cand suntem pregatiti pentru schimbare, situatii care sa ne transforme intr-o varianta mai buna a noastra si oameni care sa ne sustina. Pentru toate acestea, pentru situatia aceasta din viata mea, pentru omul care m-a condus catre schimbare si m-a sustinut, pentru persoana care am devenit, sunt recunoascatoare si pot spune doar atat: MULTUMESC CU RECUNOSTINTA!”

Magda Vișan

“Daciana, nu iti ofera “slabesti intr-o saptamana X Kg si asa ti se va intampla mereu…”, ea ofera alchimia gusturilor pe care le simti energetic, carora le dai inteles.

Ce emotie iti produce, de exemplu, banana split? Unde te trimite cu simturile, in care zona a interiorului tau exista bucuria lasata de acest mic dejun?
Micul dejun este savoarea zilei nou incepute,increderea si puterea ca azi vei avea o zi in care tu iti conduci emotiile si asta pentru ca deja ai “gustat” placerea rafinata a acestuia. Simturile, emotiile, culorile, visele sunt caracteristicile pregnante a tot ceea ce iti ofera Daciana.
Daciana mi-a aratat ca sanatatea are gust, ca poftele devin echilibru, un echilibru pe care il inveti, il construiesti, il urmezi si te bucuri pentru el, implicit pentru tine. Programul de 90 zile cu Daciana, m-a reeducat, mi-a adus pofta de culori gastronomice, gusturi si noi experiente. Mi-a reamnitit ca, a manca mancarea nu este destul. A simti mancarea, a integra emotiile fac parte din ceea ce Daciana iti propune.” 

Cristina Burca + Rezultat

Care a fost cea mai mare provocare a ta/ nevoie a ta înainte să intri în program?

Fiind vegetariană, și deși făceam deja lucruri bune (de tip fără zahăr, fără produse procesate, prăjeli sau fast food), știam ca am nevoie de un plus de ghidare, pentru a aduce mai multi nutrienti in organism (inclusiv proteine vegetale). Si, chiar dacă pe internet putem găsi o mulțime de informații bune, știam ca o susținere/ ghidare săptămânală are un rol foarte important. Cu mulți ani în urmă mai lucrasem cu un nutriționist 1 la 1 iar rezultatul a fost foarte bun, tocmai de aceea, mi-am dorit sa lucrez din nou, de data aceasta cu Daciana, ea avand o abordare holistică, pentru toate tipurile de alimentație, si mai ales axată pe hrănirea minunatului nostru motoraș al vieții umane – creierul. 

Cum te-ai ajutat programul să remediezi, să depășești această provocare sau să îți atingi obiectivul sau să primești soluția pentru nevoia ta?

Programul cu Daciana m-a ajutat din multe perspective: 1) să cunosc și mai bine tipurile de nutrienți necesari, 2) cât la % proteine conțin alimentele vegetale și deci pe care să le aduc mai mult în alimentație, 3) unde să găsesc acele alimente la un preț accesibil și calitate superioară (inclusiv cu recomandări de magazine fizice/online), 4) să monitorizez alimentația și mișcarea mea zilnică, fapt care  mi-a adus atât conștientizări importante, cât și bucurie pt ce făceam bine, 5) ghidarea extrem de bună a Dacianei, atât în ședința online, cât și în recomandările trimise mereu digital după întâlnire și inclusiv 6) detalii importante dar funny totodată despre metabolismul și digestia noastră, detalii pe care Daciana le știe din tot ce a studiat și practicat în viață. 

Ce ai apreciat la relația/ comunicarea dintre noi?

Profesionalismul, rigoarea, structura clară a ceea ce urma să parcurg în program și împreună în ședințe, eficiența ședințelor și a monitorizării, dedicarea asupra tuturor detaliilor ce ne ajută să ne auto-descoperim, să îmbunătățim și să celebrăm la noi, eficiența programului și rezultatele pe care le-am avut! 

Ce instrument, idee, metodă te-a ajutat cel mai mult și o menții în continuare și după încheierea programului?

În cazul meu, includerea mai multor proteine/ tipuri de alimente vegetale ce le conțin, a fost cel mai important. Și atunci am conștientizat mai bine rolul lor pentru creier/ sănătate/ greutate inclusiv,  cantitatea lor din alimentele vegetale pe care le consum de obicei și în felul acesta să le includ mai mult în alimentație. 

De ce m-ai recomanda?

 

Pentru toată știința și susținerea oferite. Pentru: profesionalismul, rigoarea, structura clară a ceea ce urma să parcurg în program și împreună în ședințe, eficiența ședințelor și a monitorizării, dedicarea asupra tuturor detaliilor ce ajută clientul să se descopere și să îmbunătățească, toate cunoștințele noi nutriționale și de stil de viață sănătoasă aduse, eficiența programului și rezultatele pe care le-am avut!  

Bianca Negomireanu

La mine timpul este așa cum este și am început să accept asta. Ședința de consiliere cu tine m-a ajutat să conștientizez anumite aspecte care țin atât de alimentație cât mai ales de emoțional/psihic care îmi influențează și mi-a influențat stilul alimentar, cât, când și ce mănânc. În urma ședinței cu tine am început să-mi accept puțin modul în care arată abdomenul meu. Datorită faptului că ești un fin cunoscător al oamenilor, cu un fler și o intuiție deosebită, știi să recunoști unde este necesar să intervina fiecare. Ceea ce faci ți se potrivește ca o mănușă. Îmi place că nu ești strictă și asta pentru psihicul meu contează (acum scriind asta m-am luminat instant că de fapt eu sunt strictă cu unele aspecte din viața mea și în ceea ce-l privește pe Matei). Și o să mă apuc să scriu. Frecvent “aud” vocea ta și a Mihaelei (Stroe) referitoare la scris și am tot evitat asta (în ceea ce privește mâncatul), de teama a ceea ce aș putea să descopăr despre mine. Ai un acel ceva care pe mine m-a determinat să mă mobilizez în anumite direcții propice mie (mișcarea ) la mâncat este mai mult că este necesar să fac schimbări în viața profesională că să elimin o parte din stres și din faptul că îmi consumă toată energia și simt că se vor schimba multe. Acum există o relație între mine și abdomenul meu ce ține de stres, anumite temeri/ frici. Le-am conștientizat după discuția cu tine. Sunt de spus despre tine. Îți mulțumesc!

Prin neuronutriție integrativă atingi orice obiectiv de sănătate îți propui!

Creierul este coordonatorul principal al vieții tale, al gândurilor tale, al deciziilor tale. Este cel mai important instrument care te susține să gândești, să îți planifici ziua și viața, să îți controlezi emoțiile, care te ajută să faci alegeri înțelepte, zi de zi, inclusiv te susține să iei deciziile corecte și în ce privește mâncarea pe care o servești zilnic.

Chiar dacă reprezintă doar 2-3% din greutatea corpului, este o adevarată forță care consumă 20-25% din necesarul de sânge, oxigen și nutrienți. Pentru că ceea ce mâncăm are un impact major asupra funcționării creierului, avem nevoie să îi oferim nuțrienți de calitate pentru a obține memorie mai bună, capacitate de concentrare, nivel de energie și de productivitate crescut.

 

Vestea bună este că indiferent ce tip de alimentație ai avut până în prezent, nu este niciodată nici prea târziu și nici prea devreme ca să te focusezi pe sănătatea mentală pentru a optimiza sănătatea creierului:

 

·       Poți reduce starea de ceață mentală și să obții claritate mentală

·       Recuperezi nivelul de energie de care te bucurai la 20 de ani

·       Te eliberezi de stresul acumulat care te împiedică să performezi și să ai claritate mentală

·       Te vei baza mai mult pe acuitate mentală, minte ageră și decizii înțelepte care îți vor aduce rezultate pe plan fizic, mental, emoțional și psihic.

·       Echilibrezi microbiota intestinală ceea ce îmbunătățește cogniția și conexiunea sănătoase dintre intestin-creier.

·       Reduci inflamația, stresul mental, dezechilibrele la nivelul sistemului nervos și confuzia mentală

 

 

Modelezi corpul în funcție de cum antrenezi creierul!

 

Daciana Sabău

Singurul nutriționist din România care se focusează pe nutriția pentru creier.

Expert în nutriția pentru sănătatea creierului, un nutriționist care nu te pune să slăbești, ci te ghidează cum să îți antrenezi creierul ca să obții greutatea care ți-o dorești.

Creierul tău are nevoie să fie antrenat atât ca să mențină neuronii intacți de care ai nevoie pentru a procesa informații, a te proteja de boli cronice și psihice, precum și pentru a funcționa la parametrii optimi pentru a-ți furniza eficiență în activitatea zilnică, jonglat între multiplele sarcini, motivație pentru a-ți menține obiceiurile bune, sustenabilitate în proiectele tale personale și profesionale, rezistență fizică și performanță cognitivă.

Când nu dai combustibil de calitate creierului tău răspunde cu:

 • Ceața minții
 • Oboseală
 • Lipsă de concentrare
 • Pofte excesive și necontrolate
 • Deficiențe nutriționale care pot fi cauza unor boli neurologice
 • Creștere în greutate
 • Afecțiuni cardiovasculare, diabet de tip 2, obezitate,
 • Incidență crescută pentru a dezvolta depresie, demență, anxietate cronică, nevroze?
 • Boli psihice precum Alzheimer

PROGRAMUL ESTE PENTRU TINE DACĂ:

        Te confrunți cu stres cronic, anxietate, stări de epuizare și lipsă de energie pentru a-ți duce la bun sfârșit sarcinile zilnice

        Ai trecut prin episoade de burnout și de stres cronic

        Te consolezi cu mâncare de câte ori treci prin situații stresante

        Ai încercat diete, strategii prin care să poți menține obiceiuri sănătoase însă au durat maxim 3 săptămâni până ai reușit să menții motivația

 

 

REZERVĂ O CONSULTAȚIE CU MINE DACĂ VREI SĂ ÎȚI ANTRENEZI CREIERUL SĂ:
Ai claritate mentală și să iei deciziile corecte atât asupra alegerilor alimentare, cât și în proiectele tale personale și profesionale.
Menții sănătatea intestinală care îți influențează producția de serotonină, deci și starea de spirit, vigurozitatea cu care te implici în activitățile zilnice și susține memoria și concentrarea

Copyright 2023 © Feed your Brain to Increase Productivity by Daciana Sabău

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Consiliere Nutrițională

Alege modalitatea potrivită de a investi în sănătatea creierului tău care te va susține în toate domeniile vieții tale

Consiliere 1 la 1

Lei 300
pe sesiune
 • Lucrat pe o provocare în relația cu mâncarea sau menținerea obiceiurilor sănătoase
 • Îmbunătățirea Relației cu mâncarea
 • Recomandări pentru optimizarea sănătății mintale
 • Idei de preparate cu beneficii pentru creier, rapide, nutritive și simple

Program Consiliere Premium
3 luni

Lei 3000
Plată Integrală
 • 15 Accounts
 • 100 GB Space
 • 1 Domain Name
 • 500 GB Bandwidth

Program Consiliere Premium
3 luni

Lei 3500
Plată Lunară
 • 15 Accounts
 • 100 GB Space
 • 1 Domain Name
 • 500 GB Bandwidth