Healthy Brain Events & Habits

Webinar Online Studenti UMFST


O noua intalnire de proiect „Studentii de azi, profesionistii de maine” SAPM, a avut loc online pe platforma Zoom in 4 Aprilie 2020. Am fost invitata ca si speaker in cadrul campaniei de constientizare a studentilor privind importanta invatarii la care au participat studentii din anul 1 ai Facultatii de Inginerie si Tehnologia Informatiei, proiect privind invatamantul secundar (Rose), condus de director grant, Arina Modrea.

Tema Webinarului: Mese rotunde cu antreprenori de succes

Am expus studentilor importanta unei alimentatii echilibrate pentru a creste performanta cognitiva si am vorbit si despre pastrarea disciplinei privind un stil de viata sanatos, precum si despre cum pot stimula creierul sa fie productiv si sanatos.

Mi-a placut faptul ca am avut ocazia de a vorbi cu un adevarat specialist/consilier precum este Daciana care chiar mi-a deschis ochii si m-a ajutat sa ma gandesc altfel la importanta majora ce o are alimentatia in viata noastra. Ma bucur ca am avut oportunitatea prin acest proiect SAPM de a organiza un astfel de seminar pentru studenti la care am putut participa si eu. Mi-au placut discutiile noastre ce au avut loc in timpul seminarului pentru ca am disecat fiecare lucru pe care nu il intelegeam atat de bine. Totodata, m-a ajutat sa inteleg anumite lucruri si mi-a aratat o modalitate sa pot sa schimb sau macar sa incerc, partile negative ale personalitatii mele. Ca sa rezum tot ce mi-a placut la acest seminar, voi folosi urmatoarele cuvinte: profesionalism, implicare, relatie de prietenie.” (Conf. dr. Arina Modrea – UMFST Tg.Mures).

No Comments

Leave a Reply