Prezentarea in cadrul proiectului „Studentii de azi, profesionistii de maine” (SAPM) de la Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie Tg.Mures, a avut loc in 12 Ianuarie 2020, in aula facultatii, cu studentii din anul 1, ai Facultatii de Inginerie si Tehnologia Informatiei, in cadrul proiectului privind invatamantul secundar (Rose), condus de director grant, Arina Modrea. Am expus ideile mele legate de modul in care ceea ce mancam poate afecta sau imbunatati performanta intelectuala in sesiuni, importanta pe care hrana sanatoasa o are pentru a maximiza capacitatea de concentrare si memorare.
Rolul Dacianei si misiunea ei de a produce constientizarea privind legatura dintre alimente si creier s-a dovedit de mare impact in randul studentilor de la Facultatea de Inginerie si Tehnologia Informatiei, unde a expus importanta adoptarii unei alimentatii echilibrate pentru performanta intelectuala. Daciana le-a prezentat studentilor modul in care isi pot echilibra dieta, astfel incat sa ii ajute in obtinerea unor performante maxime, nu doar in viata de student, ci si in viata personala. De asemenea, le-a oferit variante de meniu pentru a reusi sa ramana consecventi in adoptarea si respectarea unui stil de viata sanatos. Mi-au atras atentia siguranta de sine si profesionalismul cu care a prezentat Daciana, caracterul persuasiv al mesajului, imediat m-a determinat sa trec la actiune, precum si diversitatea in subiectele abordate. (Andreea Ban)
No Comments