Healthy Brain Events & Habits

Ora de nutritie la Co Place


Primul eveniment marca Feed your Brain to Increase Productivity a avut loc in data de 18 Septembrie 2019 la CO Place in Targu-Mures. Scopul evenimentului a fost sa prezint conceptul Feed your Brain – un program de constientizare despre alimentele care hranesc creierul si ajuta la maximizarea productivitatii si a performantei intelectuale si fizice. De asemenea, am vorbit si despre legatura care exista intre alimente si creier si despre modul cum alimentele consumate zilnic ne influenteaza starea de spirit, vitalitatea si energia. In egala masura am accentuat beneficiile unei discipline alimentare pe termen lung si importanta micului dejun.

Cand am fost la prima prezentare marca FeedYourBrain am crezut ca va fi o prezentare de retete, dar a fost mult mai mult de atat, este despre cum sa mancam sanatos. A fost pentru prima data cand am constientizat ca am probleme cu consumul de zahar/dulciuri in exces. A fost o prezentare foarte interesanta.” (Bianca Puskas)

Seminarul a insemnat pentru mine constientizare si asumare a faptului ca ceea ce aleg sa ii dau organismului meu zi de zi e in stransa legatura cu sanatatea si starea mea de bine. Imi doresc sa fiu in forma zi de zi, sa am randament in tot ceea ce fac, dar nu m-am gandit sa prioritizez adoptarea obiceiurilor sanatoase, pentru ca mi se parea firesc sa am parte de sanatate. La aceasta prezentare am inteles DE CE si CE sa schimbam in alimentatia zilnica si ca pregatirea meselor sanatoase pot insemna momente de calitate si totodata, educatie in familie!” (Alexandra Oltean)

No Comments

Leave a Reply