Despre mine

Hraneste-ti Creierul Pentru Productivitate

 Feed your Brain by Daciana Sabau, Brain Nutrition Coach

Sunt Daciana, fondator al conceptului Feed Your Brain (Hraneste-ti Creierul pentru Productivitate), un concept destinat optimizarii sanatatii creierului prin neuronutritie.
Specializata pe consiliere neuronutritionala, cresterea productivitatii creierului si a performantei intelectuale si fizice, imbunatatirea memoriei, capacitatii de concentrare, longevitate prin prevenirea declinului cognitiv.
Co-cercetator pentru imbunatatirea functiei cognitive.
Dezvoltator de retete din alimente esentiale pentru sanatatea mintala, ameliorarea stresului, gestionarea mancatului pe fond compulsiv, prevenirea bolilor psihice.
Autor al Ghidului pentru un Creier Productiv și Sănătos: https://www.feedyourbrain.ro/book/

                                                                                  Misiunea mea

Sustin oamenii care isi doresc optimizarea santatatii mintale si echilibrului alimentar pe termen lung. Rolul meu este de a oferi spatiu de siguranta in ce priveste bunastarea fizica si mentala, si de a identifica stilul alimentar potrivit bio-individualitatii unice. Motivez oamenii din jurul meu, sa deprinda placerea pentru a gati acasa, rapid, sanatos, hranitor si eficient. Sustin persoanele care au provocari legate de foamea emotionala si le ajut sa constientizeze nevoile emotionale ce stau la baza poftelor alimentare. Cred cu tarie ca, pentru a mentine o disciplina alimentara, este necesar sa ne intelegem relatia emotionala cu poftele si nevoile de gust, si sa cunoastem importanta hranei sanatoase pentru a performa fizic si intelectual. Sunt ghidul tau pentru un stil de viata sanatos cu abordare bazata pe dovezi stiintifice si compasiune. Sunt aici sa te sprijin in imbunatatirea si transformarea sanatatii creierului tau. 

Certificari

M-am specializat pe studierea relatiei dintre alimente si impactul nutrientilor asupra creierului. Am absolvit cursuri internationale pe teme legate de Relatia dintre Alimente, Intestin si Creier, cursuri internationale de Nutritie, Sanatate Mentala si Bunastare si curs international despre Nutritia Adultului si Copilului.

Sunt tehnician nutritionist acreditat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii si certificat in stiinta nutritiei si in coaching de catre organizatia Precision Nutrition.

 

Cum te pot ajuta?

Ghidul pentru un Creier Productiv și Sănătos: https://www.feedyourbrain.ro/book/

Îmbunătățește-ți sănătatea creierului cu strategii dovedite, direct pe dispozitivul tău!
Acest ghid digital este creat pentru a-ți oferi cele mai eficiente strategii de îmbunătățire a funcției cognitive. Vei descoperi tehnici validate științific pentru a îmbunătăți alimentația, gestionarea stresului, calitatea somnului, mișcarea în relație cu cogniția. Perfect pentru profesioniștii ocupați, acest ghid este ușor de urmărit și poate fi accesat de pe orice dispozitiv digital. Include sfaturi practice care pot fi implementate imediat pentru a te simți mai energizat și mai concentrat.

Program de Coaching Individual – Antrenează-ți Creierul în 30 de Zile

Un parcurs personalizat pentru a-ți optimiza funcția cerebrală
Acest program exclusiv de coaching este structurat în 30 de zile, conceput pentru a aborda aspecte specifice ale sănătății tale mentale și fizice

Coaching 1 la 1 pentru un Creier Sanatos si Productiv

Programul de coaching 1 la 1 este destinat să te sprijine în atingerea unei stări optime de sănătate mentală și fizică bazat pe tipul tău de creier. Pe parcursul a 90 de zile și 12 sesiuni personalizate, vei primi ghidare continuă și adaptată nevoilor tale. Vom lucra împreună pentru a-ți îmbunătăți alimentația, gestionarea stresului și capacitatea de concentrare, toate ajustate pentru a se potrivi stilului tău de viață, tipului tău de creier și obiectivelor personale. 

Ateliere de Nutritie in companii

Proiectul Energize Your Work Day, dedicat companiilor are ca focus educația neuronutrițională pentru optimizarea sănătății creierului, pentru a obține un nivel de randament, productivitate și performanță intelectuală ridicat, prin practici și strategii validate care îmbunătățesc sănătatea mentală, scad nivelul de absenteism și de costuri asociate cu afecțiunile angajaților. 

Meniuri Brain Food 

Creator de retete Brain Food pentru restaurante: https://annaskitchen.ro/brain-food/870/99

 

Antrenorul tău pentru sănătatea și optimizarea creierului,

Daciana Sabău

Brain Nutrition Coach

daciana@feedyourbrain.ro