About me

Esentele tari se gasesc in sticlute mici!

 … pentru ca pe cat sunt de miniona pe atat sunt de ”concentrata”!

Sunt Daciana, din Targu-Mures, Romania, creatoarea proiectului Feed Your Brain, ce include retete de mic dejun cu alimente hranitoare pentru creier, rapid realizabile de catre oricine, oricat ar fi de ocupat pentru ca un mic dejun sanatos pentru creier iti asigura un start energizant al zilei. De asemenea, sunt si dezvoltator al unui program de constientizare despre efectele pe care alimentele consumate le au asupra creierului.

In 12 iulie 2018, intr-un moment de genialitate si inspiratie, am initiat un proiect numit Feed your Brain to Increased Productivity pe care l-am si implementat cu colegii de munca. Aceasta consta intr-o reteta de mic dejun rapid realizabila, nutritiva, usor de preparat de catre orice persoana ocupata, menita sa sprijine activitatea creierului inca de la primele ore ale diminetii. Pentru ca primul contact cu mancarea iti poate energiza intreaga zi atunci cand folosesti ingredientele potrivite. 

Feed your Brain este un concept de constientizare despre alimentele care iti hranesc creierul si care te ajuta sa iti maximizezi toate actiunile din viata ta si te conduc astfel la o productivitate sporita in orice domeniu al vietii tale. Este un stimulent pentru Performanta ta Personala si pentru eficientizarea Productivitatii.

Pentru ca alimentele pe care le consumi iti pot influenta capacitatea de concentrare, starea de spirit, productivitatea energia si performanta fizica si intelectuala.

cros, competie, sport pentru sanatate, feed your brain, crosul companiilor

Pentru ca o viata sanatoasa inseamna atat alimentatie sanatoasa, cat si sport sau exerciti fizice, sunt pasionata de sport, fitness, curse de alergat si exercitii fizice intense.

Pe langa cursul de bucatar si cel de tehnician nutritionist acreditat, am absolvit un curs international Food for Thought: The Relationship Between Food, Gut and Brain, sustinut de EIT Food si Universitatea din Torino, Italia, pentru ca imi doresc sa ma specializez in cunoasterea relatiei dintre alimente si efectul acestora asupra creierului, in mod special. Totodata, studiez si partea emotionala care implica alegerile noastre culinare si modul in care acestea ne poate afecta sanatatea.

Sunt mesagerul, ghidul si promotorul implementarii unui stil de viata sanatos. Sprijinul tau in a mentine disciplina alimentara si suport in adoptarea unui stil de viata sanatos pe termen lung.

Te invit cu drag, sa explorezi paginile create special pentru hranirea sanatoasa a creierului tau. Daciana, Brain Food Coach

Cum te pot ajuta?

Vin in firma ta!

Program de constientizare despre efectele alimentelor consumate asupra nivelului de productivitate la locul de munca. Sesiuni de gatit sanatos, rapid si eficient cu ingrediente hranitoare pentru creier – office cooking.

Meniuri Personalizate pentru centre de wellbeing, spa, sanatate

Personalizeaza-ti Sectiunea de Food Corner pentru a potenta efectele relaxarii cu beneficiile consumului de alimente nutritive.

Consultanta 1 la 1

Consiliere in adoptarea unei discipline alimentare pe nevoi, si sprijin in depasirea mancatului pe baza emotionala.

Evenimente cooking

Educatie alimentara pentru performanta si productivitate dedicata copiilor din gradinite si scoli, precum si studentilor. Prezentari, workshopuri, evenimente destinate companiilorpentru a-i sprijini sa adopte un stil de viata sanatos pe termen lung, oferind informatii legate de modul cum ceea ce alegem sa mancam, poate influenta performanta fizica si intelectuala.

Ateliere de gatit

Healthy smart food cooking – destinate copiilor si tinerilor. Ateliere de gatit sanatos pentru copiii din gradinite si scoli.

Healthy Mornings

Dimineti eficiente cu idei creative despre hrana pentru productivitate si demonstratii de Mic de dejun sanatos si hranitor pentru creier, realizabile in mai putin de 5 minute (activitate online si offline).

“True health care reform starts in your kitchen.”