Motto: ”It’s not a diet, it’s called eating healthy.”
Profita de beneficiile, aroma, culoarea si gustul portocalelor rosii pe care le gasesti in sezonul de iarna pe rafturi si creeaza-ti un preparat foarte usor si rapid realizabil si alege sa transformi portocalele rosii, in vedeta acestui preparat care este atat aspectuos cat si sanatos.
Cat priveste rapiditatea realizarii preparatului, stii deja ca mi-am pus in gand sa iti usurez viata prin aceste retete sanatoase si rapid realizabile pentru ca tu sa ai mai mult timp sa iti savurezi cafeaua sau sa citesti de dimineata, pentru ca in mai putin de 8 minute, obtii un mic dejun de care sa te poti bucura in tihna, asa incat timpul nu mai este o provocare atunci cand alegi acest preparat.
Joyful work day! 1. Fulgii de ovaz impreuna cu laptele sau apa se fierb la foc mic, timp de 5-7 minute. 2. Se amesteca din cand in cand sa nu se prinda compozitia de oala. 3. Se adauga 1 lingurita de miere sau sirop de agave, optional. Pentru a indulci se poate adauga doar o banane pisata. 4. Se ia de pe foc si se decoreaza cu felii de banane, seminte de chia si portocale rosii taiate felii si curatate de coaja. BRAIN FOOD FACT: Puterea portocalelor rosii se afla in substanta antocian, care ii da culoarea rosie. Antocianii au capacitatea de a capta radicalii liberi. Efectul antocianilor: curata organismul de acesti radicali liberi periculosi si astfel previn bolile care distrug celulele si organele.Terci de Ovaz cu Portocale Rosii
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
No Comments