Motto: ”You don’t need a silver fork to eat good food.”
Probabil in mare parte, atunci cand te gandesti la ton, iei in calcul varianta aceea clasica de salata de ton cu maioneza… Insa tonul poate fi pregatit atat simplu cat si hranitor si bineinteles, extrem de rapid. Spre exemplu acest mic dejun/ snack pentru care ai nevoie de 2-3 ingrediente in plus, iar crema rezultata care este de fapt un humus mai simplu, o poti servi cu o felie de castraveti sau ardei. Daca chiar vrei o textura cremoasa, adauga iaurt grecesc si alege tonul pastrat in conserva in sucul propriu.
Tonul este o sursa importanta de acizi grasi omega-3, bogat in proteine si nutritiv. In loc de naut poti folosi tahini daca vrei sa adaugi o nota veritabila de humus acestei creme.
Pe o felie de castravete sau salata verde, crema poate fi servita cu usurinta si asamblata cu rapiditate, daca tot ne concentram pe fast & easy & healthy.
Determination builder! 1. Tonul se scurge de lichidul din conserva. 2. Nautul de asemenea, se scurge de lichid, se spala si se curata de pielita. 3. Tonul si nautul se pun intr-un blender impreuna cu uleiul de masline si se mixeaza pana se omogenizeaza compozitia. 4. Se adauga zeama de lamaie, sare si piper. 5. Cu ajutorul unei lingurite, se pune humusul rezultat peste o felie de castravete. 6. Se presara cu patrunjel verde, taiat marunt. Brain Food Fact: Nautul contine magneziu, care are un rol cheie in metabolismul energetic de care beneficiaza receptorii celulelor creierului pentru a accelera transmiterea mesajelor. Magneziul ajuta si la relaxarea vaselor de sange, permitand mai mult flux de energie catre creier.
Tuna&Cucumber Bites
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
No Comments