Motto: “Food is fuel not therapy.“
Au trecut deja mai bine de 12 ani de cand am devenit fan al preparatelor prezentate in pahar sau borcan. Sunt mare fan al acestui trend pe care era pe cat pe ce sa cred ca l-am inventat eu pentru ca nu vazusem nicaieri acest mod de prezentare. Este vorba de JarFood, asa le denumesc eu si sunt extrem de incantata pentru ca in primul rand sunt placute estetic, apoi se pot transporta cu usurinta si in plus creeaza simtul masurii.
Aceleasi ingrediente sunt transferabile intr-un borcan sau poti pregati din start in borcan, un mic dejun pe care sa il duci cu tine la birou, in excursie, in parc pentru copii, sau pur si simplu sa il servesti in natura atunci cand vremea iti permite.
Action stimulator! Iaurtul se poate inlocui cu kefir sau caju inmuiat sau iaurt din soia. Se incepe cu stratul de Mango care se poate blendui sau taia cubulete. Apoi se pune un strat de granola (amestec de cereale: orz, secara, grau, alac, ovaz). Se pot folosi si pseudocereale fara gluten, precum hrisca, mei, quinoa, amaranth. Urmeaza apoi stratul de iaurt sau kefir. Se pune apoi marul blenduit, pasat sau taiat cubulete. Urmeaza inca un strat de granola si inca unul de iaurt sau kefir. Deasupra se pune banana: pireu, pasat sau taiat felii. Se decoreaza cu rodie. 9. Siropul de agave este optional. Se poate folosi si un alt indulcitor: miere, sirop de curmale, sirop de artar. BRAIN FOOD FACT: Rodia asigura suport functiei cognitive, protejand creierul impotriva radicalilor liberi, fiind un puternic antioxidant.Parfait cu banane, mere si granola
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
No Comments