Motto: ”Love yourself enough to live a healthy lifestyle.”
Iti propun sa privesti partea practica a acestui preparat.
In primul rand poti folosi painea ramasa pe stoc si care se apropie de termenul de expirare, apoi ia in calcul si ca pui totul intr-o tava si ca se coace la cuptor si astfel eviti sa prajesti, si in plus ai si varianta de a pregati totul cu o seara inainte si dimineata doar introduci tava la cuptor.
Ai nevoie de 10 minute de pregatiri si dupa alte 25 de minute de coacere, micul tau dejun poate fi servit. Implica si copiii in procesul de pregatire. Banana si afinele pot fi inlocuite cu mere, zmeura sau mure. For inspiring habits! 1. Taie painea sau franzela in felii, apoi taie fiecare felie in doua. 2. Aseaza feliile de paine intr-o tava (dreptunghiulara) tapetata cu hartie de copt, una peste cealalta ca sa acoperi toata suprafata tavii. 3. Intr-un bol bate cele 4 oua, adauga lapte, curmale (sau zeama de la curmale) si praful de scortisoara. 4. Toarna compozitia in tava peste feliile de paine si distribuie in mod egal incat toate sa fie uniform acoperite. 5. Taie banana si aseaza deasupra. 6. Presara afine deasupra. 7. Incalzeste cuptorul la 180 de grade si lasa la copt pentru 25 de minute. 8. Se poate servi cu iaurt. Brain Food Fact: Banana contine triptofan si tirozina, aminoacizi pe care corpul le utilizeaza pentru a produce neurotransmitatori precum serotonina si dopamina, care ajuta la imbunatatirea starii de spirit.
Acum ca ai inteles eficienta si rapiditatea cu care de pregateste, poti trece la treaba.
Budinca de paine cu afine si banane
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
No Comments