Motto: ”Create healthy habits, not restrictions!”
Terciul de dovleac este atat nutritiv cat si super rapid de realizat. In mai putin de 10 minute pot sa servesti cel mai cremos si mai bogat in nutrienti terci. Secretul texturii cremoase este sa adaugi mai mult lapte decat unui terci clasic si desigur, pireul de dovleac are un rol definitoriu.
Toppingul il poti schimba in functie de preferinte, insa cel mai potrivit ”accesoriu” al acestui preparat sunt nucile de orice fel: pecan, nucile romanesti sau nucile braziliene. La fel de important este sa adaugi aroma nelipsita a scortisoarei care se imbina perfect cu dovleacul copt.
Daca dublezi sau chiar triplezi cantitatile, poti pastra cantitatea extra pentru urmatoarele 2-3 zile, in frigider. Asadar, daca te-ai decis sa te delectezi cu un terci cu aroma de placinta de dovleac, iata ce ai facut:
Autumn Brain Booster Breakfast! 1. Pune laptele sau apa la fiert, la foc mic impreuna cu fulgii de ovaz timp de 5-6 minute, amestecand din cand in cand sa nu se prinda compozitia de oala. 2. Se ia de pe foc si se adauga scortisoara si sirop de artar. 3. Dovleacul copt se da prin blender si se amesteca cu terciul fiert. 4. Se decoreaza cu nuci, seminte de dovleac si merisoare. Brain Food Fact: Dovleacul este bogat in numerosi micronutrienti care sunt importanti pentru functia creierului, precum fierul, cuprul, magneziul si zincul.Terci cu dovleac si nuci
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
No Comments