Motto: ”Smart preparation avoid overwhelmed cooking!”
Fac pariu ca macar o data in viata ti-ai dorit un mic dejun la pat… Mai visez si eu uneori la acel mic dejun in care printr-o magie sa ma trezesc cu o tava plina de… ce am eu chef sa mananc in aceea zi. De exemplu pancakes sau waffe, un fresh, o cana mare de cafea si dulceata mea preferata, adica magiun.
Pana va veni aceea zi, continui sa servesc eu micul dejun zi de zi, si pentru ca imi place sa fac asta (doar sunt ”sefa la bucatarie” asa cum imi spune fiica mea) dar si pentru ca mereu am idei pe care abia astept sa le pun in practica si sa ii surprind pe cei din jur.
Waffele sunt extrem de practice si pot servite si a doua zi, asa incat le poti pregati inainte cu o seara. Daca nu ai un aparat de facut waffe, poti folosi forme din silicon, asa cum folosesc si eu. Daca nu ai nici forme de silicon, poti turna compozitia in forme de briose sau ce forme (mici) ai la dispozitie.
Asadar, esti pregatit(a) sa inveti cum sa iti rasfeti diminetile?
Limitless creation booster!
1. Zdrobeste cu furculita 2 banane bine coapte, pana au consistenta unui pireu. 2. Adauga lapte, oua batute si amesteca bine. 3. Adauga faina (se poate inlocui si cu fulgi de ovaz maruntite), vanilie sau scortisoara, bicarbonat de sodiu si amesteca din nou. 4. Optional poti adauga afine sau coacaze in aluat ori le poti servi la final ca topping. 5. Se toarna compozitia in forme si se coc timp de 20-25 minute in cuptorul incalzit la 180 de grade. 6. Se servesc cu dulceata (magiun) sau cu crema de ciocolata vegana. 7. In plus, poti pregati un fresh si poti crea un adevarat festin din micul tau dejun. Brain Food Fact: Hrisca este bogata in triptofan si magneziu care imbunatateste dispozitia si nivel de energie.
Waffe din hrisca cu magiun
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes