Motto: ”Eat the best, leave the rest!”
Poate n-ai sa crezi, dar e incredibil de savuros sa combini ricotta (sau alta crema branza, de exemplu Almette) cu fructe si miere.
Lucrurile sunt simple la acest preparat. Exceptand partea cu rubarba care este nevoie sa fie coapta la cuptor (la fel cum ai procedat si cu Cheesecake-ul trimis acum 2 saptamani), ai practic alte 2 miscari rapide de executat: ungi painea cu ricotta si asezi 3-4 ingrediente si cam atat. Am sa iti detaliez mai jos, inca o data, modul in care sa coci rubarba la cuptor pentru doar 10-15 minute.
Vision follower!
1. Incepe prina a coace rubarba la cuptor astfel: Incalzeste cuptorul la 220 grade C. Spala si taie rubarba in bucati mici de 5 cm. Aseaza intr-o tava (de copt + hartie de copt), adauga vanilie, zeama de lamaie si miere si introdu la cuptor timp de 15 minute. Poti adauga si scortisoara daca iti place. 2. Intre timp, tai 2 - 3 felii de paine sau franzela. 3. Apoi ungi feliile cu ricotta. 4. Dupa ce rubarba s-a copt, asezi bucatile coapte pe feliile de paine. 5. Adaugi zmeura proaspata si fulgi de migdale. 6. Presari miere pentru un adaos de dulce, daca vrei. Brain Food Fact: Zmeura contine antioxidanti puternici, precum vitamina C, quercetin si acid galic care lupta impotriva cancerului, a bolilor de inima, avand si proprietati antiinflamatorii.
Paine cu ricotta, rubarba si zmeura
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
No Comments