Motto: “Those who think they have no time for heatlhy eating, will sooner or later have to find time for illness”.
Salata poate fi pregatita cu 1-2 zile inainte de a fi consumata si se pastreaza la frigider in acest interval de timp. La final se poate adauga pe langa sosul de iaurt cu usturoi, mirodenii si putina zeama de lamaie, ingrediente ce vor da un plus de savoare salatei. Uneori adaug si sumac in salate, deoarece da un iz acrisor si proaspat acesteia. Sumac poate fi gasit la Magazinul de Mirodenii din Bucuresti sau poate fi comandat online. Mancarurile la borcan sau caserola bine inchisa ermetic, sunt usor si foarte rapid de pregatit, n-ar trebui sa va ia mai mult de 5 minute sa asamblati alimentele in combinatia preferata, cu o seara inainte. Partea si mai buna este ca se pot face combinatii de alimente astfel incat sa cuprinda nutrientii necesari unui pranz satios.
Mindblower energiser!
1. In primul strat se aseaza mango si avocado taiate cubulete. 2. Apoi se pune mazarea fiarta (in apa clocotita timp de 5 minute) si telemea sau feta taiata cubulete. 3. Se adauga rucola, putin susan negru, seminte de dovleac si cateva frunze de oregano. 4. Se decoreaza marginea paharului cu crevetii prefierti care se pot trage la tigaie prin unt, optional. 5. Se poate servi cu un sos din iaurt, usturoi si ierburi aromatice. Brain Food Fact: Crevetii sunt una din cele mai bune surse de iod, care este necesar pentru buna functionare a functiei tiroidiene si pentru sanatatea creierului.Salata de creveti la pahar
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
No Comments